τραπεζες
labeaute

Η Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α έκανε ανακοίνωση στο facebook για το θέμα που έχει προκληθεί με το κλείσιμο των τραπεζών στον δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

“Μετά το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στην Αρτέμιδα ήρθε η ώρα της Eurobank στα Σπάτα να σταματήσει τη λειτουργία της, μαρτυρώντας, με έναν ακόμη τρόπο, την απαξίωση που βιώνει ο Δήμος μας από το τραπεζικό σύστημα, ως φυσικό επακόλουθο της συρρίκνωσης των αγορών των δύο πόλεων.

vivliopoleio

Κι ενώ το ένα μετά το άλλο, τα πιστωτικά ιδρύματα μας γυρίζουν την πλάτη, η διοίκηση του δήμου μας μοιάζει να σφυρίζει αδιάφορα και να δηλώνει ουσιαστικά απούσα, αρκούμενη σε παρελκυστικές δήθεν περίλυπες αναρτήσεις περί της γενικότερης πολιτικής περικοπών των τραπεζών, θύματα της οποίας είμαστε τάχα κι εμείς. Μία δημοτική αρχή απλός θεατής της συνεχούς οικονομικής υποβάθμισης της τοπικής κοινωνίας, που μόνη της έννοια φαίνεται να είναι όχι το πώς θα σταματήσει τη συνεχιζόμενη ύφεση, αλλά το πώς θα την “πλασάρει” καλύτερα στους δημότες, ώστε να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες ψήφων…

Η παράταξή μας αρνείται να μείνει αμέτοχη απέναντι σε αυτήν την κατάσταση. Ζητούμε την άμεση αποστολή Ψηφίσματος εναντίωσης του Δήμου μας στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων οποιαδήποτε τράπεζας, πολλώ μάλλον εν προκειμένω μιας Τράπεζας, που ο Δήμος εμπράκτως εμπιστεύεται και στηρίζει με καταθέσεις τάξης εκατομμυρίων”

vivliopoleio
stamataki