Τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα κεντρικά και νότια της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις κατά τόπους αναμένονται κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, οι οποίες σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο Αιγαίο, στην ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο νότιο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα περιοριστούν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, στην ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών και της Κρήτης.

dianastore
leuki

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 14, στη Θεσσαλία από 5 έως 13, στην Ήπειρο από 5 έως 17, στην ανατολική Στερεά από 7 έως 12, στη δυτική Στερεά από 7 έως 15, στην Πελοπόννησο από 9 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 14, στις Κυκλάδες από 9 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 16 και στην Κρήτη από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 5-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ (τοπικά στον Πατραϊκό έως 7 μποφόρ), από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς, εντάσεως 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα, με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων στα βόρεια έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβλητοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

bestseller
coavacafe
stamataki
vivliopoleio