Την Παρασκευή 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια Χρονιά η  Βραδιά Χορού, η 8η κατά σειρά,  που διοργάνωσε η  Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων Αρτέμιδος με τη βοήθεια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

Παράλληλα λειτούργησε και η έκθεση Ζωγραφικής, όλα τα έργα των παιδιών εκτέθηκαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Φέτος ο Διαγωνισμός είχε θέμα «Η πόλη των ονείρων μου» και τον συνδιοργάνωσε η Ένωση Γονέων με τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος,  του Δήμου μας,  «Ο Ξενοφών».

Η Ένωση πήρε ακόμα μια πρωτοβουλία για τον Δημήτρη, και έκανε τον  «ΕΡΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» , μια συμβολική κίνηση που θα γίνει και ουσιαστική , διαθέτοντας τα χρήματα σταδιακά , για τις ανάγκες της οικογένειας που δοκιμάζεται.

Στη βραδιά χορού παραβρέθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού Πολιτισμού Παιδείας & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας «Ο Ξενοφών» κος Δ. Γκέλιας και ο αντιπρόεδρος του αθλητικού οργανισμού και τοπικός σύμβουλος Αρτέμιδας κος Ν. Μιχαηλίδης.