Είναι ώρα να γνωρίσετε το CaniCross σε ένα μοναδική διήμερο, στις 28 και 29 Μαρτίου, στο Πάρκο Περιβαντολογικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, που βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Ίλιον.

Εχει έκταση 1.100 στρέμματα και αποτελεί μια μοναδική καθημερινή όαση για τους κατοίκους της Αθήνας. Ιδανικό ακόμη για να περάσετε μια όμορφη μέρα με την οικογένειά σας και το αγαπητό σας σκύλο.

Διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις βάση των κανονισμών διεξαγωγής Canicross. Είναι εύκολα προσβάσιμος και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για καθημερινές προπονήσεις για εσάς και το σκύλο σας. Η διαδρομές είναι κυκλικές ώστε οι αθλούμενοι να τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν.

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις που έχουν να καλύψουν οι συμμετέχοντες μαζί με τους σκύλους τους, κυμαίνονται από 3,4 χλμ. και 6,6 χλμ. χλμ. Οι δράσεις των Sport μετρούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενώ οι δράσεις των Fun είναι για ομάδες που θα ήθελαν να προσαρμοστούν με το άθλημα.

Η δράση διεξάγεται Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού

Οι εγγραφές για τον αγώνα Canicross στη Αθήνα γίνονται μέσω της σελίδας http://canicrossgreece.org/new-actions-2-2/
Διαβάστε προσεκτικά, τους όρους συμμετοχής και δηλώστε την συμμετοχή σας.

DAY EVENT
ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου
• 11:00 Ενημέρωση για το Canicross και Bikejoring
• 12:00 Επίδειξη εξοπλισμού
• 13:00 “Τρέχω με τον σκύλο μου”

RACE DAY
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ
• FUN checkin 09:30-11:30
• Start FUN 3,4K 12:00
• SPORT checkin 10:00-12:00
• Start SPORT 6,6K 13:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
* Διαβάστε προσεκτικά τους νέους κανονισμούς http://canicrossgreece.org/proipothesis-oroi/
* Οι εγγραφές θα κλείσουν ΑΥΣΤΗΡΑ στς  20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 στις 23:59. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.
* Την ημέρα του αγώνα, θα παραλάβετε τον αριθμό  (Bib) συμμετοχής σας από την Γραμματεία (μετά από τον σχετικό έλεγχο Εξοπλισμού και Βιβλιαρίου Υγείας του σκύλου σας) που θα λειτουργήσει από τις 09:30. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσετε να πάρετε εκκίνηση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : https://canicrossgreece.org
support@canicross.gr
T. 6979119324