Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, έρχονται πληροφορίες και αποκαλυπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις απόψεις. Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις που θα δημιουργήσουν μία καινούργια συναισθηματική δομή, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις αποφάσεις που θα παρθούν. Αλλάζει η οπτική και γενικότερα ο τρόπος αντίληψης, κάποιοι δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να τερματίσουν σχέσεις ή να απομακρυνθούν από πρόσωπα που τους δημιουργούν αρνητισμό.

Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις, θα ακουστούν απόψεις και θα αναλυθούν φιλοσοφίες που ενδεχομένως να στρέψουν τις πεποιθήσεις και τις ιδεολογίες προς μία διαφορετική κατεύθυνση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ίσως να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, κάποιοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με τις αυταπάτες τους. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ριζικές αποφάσεις και για ριζοσπαστικές ενέργειες, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

dianastore
leuki

Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα έχουν δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έκταση θα έχει η αντίληψη, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για άμεση δραστηριοποίηση, φεύγει η αδράνεια και η αναβολή, ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστική αντιμετώπιση και πρακτική εφαρμογή.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, οι αποφάσεις θα είναι ώριμες. Ενέργειες διεκδίκησης θα έχουν θετική κατάληξη, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επιδιώξεις. Στον αισθηματικό τομέα ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στα ζευγάρια, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον. Στις περιπτώσεις που προκύπτουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη σχέσης.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

stamataki
coavacafe
bestseller
vivliopoleio