Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 17.00 στο γήπεδο των Σπάτων, Δ. Δημητρίου, ανάμεσα σε επίλεκτους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος και παλαίμαχους παίκτες του Αήττητου και του Α.Ο. Άρτεμις που διοργανώνει ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αποκατάσταση του συντοπίτη μας Μίλτου Καδίτη, που μετά από σοβαρό τροχαίο, νίκησε τη μάχη με το θάνατο αλλά αγωνίζεται ακόμη για να σταθεί στα πόδια του.

stamataki

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε :

Στα ΣΠΑΤΑ : Γραφείο διοίκησης Δημοτικού σταδίου “Δ. Δημητρίου” (εντός κλειστού) Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  09.00-13:00 & Τρίτη, Πέμπτη  16:00-20:00.

Στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ : Δημοτικό γυμναστήριο (Ανθέων 21) Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:30.

Εισιτήρια θα διατίθενται και πριν την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Σταδίου.

Ο Μίλτος έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αφού νίκησε τη μάχη με το θάνατο, αγωνίζεται για να σταθεί στα πόδια του και να αποκαταστήσει την ομιλία και την επικοινωνία με το περιβάλλον.

Επίλεκτοι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου θα βρεθούν στο γήπεδο Σπάτων Δ. Δημητρίου την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 17:00 με αντιπάλους παλαίμαχους παίκτες του Αήττητου και του Α.Ο.  Άρτεμις, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δήμου μας για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του φίλου και συντοπίτη μας Μίλτου Καδίτη.

Ζητάμε να παρευρεθείτε και να γεμίσουμε όλοι μαζί τις κερκίδες του γηπέδου, ώστε να συνεισφέρουμε στο σκοπό του αγώνα για τη συγκέντρωση χρημάτων για το κέντρο αποκατάστασης “Φιλοκτήτης” και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων !