Συνεδρίασε στις 10 Ιουλίου 2019 στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής η  επιτροπή με Πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Πέτρο Φιλίππου, για να συζητηθούν αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Π.Ε.Α.Α, των Δήμων Σπάτων – Αρτέμιδος, Σαρωνικού, Ραφήνας – Πικερμίου και Παλλήνης.

Εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής ήταν η κα Κατοστάρα Αμαλία αναπληρώτρια Προϊσταμένη του τμήματος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Π.Ε.Α.Α.

Από τους Δήμους παραβρέθηκαν : από το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος η κα Λίγκου Πηνελόπη Αντιδήμαρχος, από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ο κος Σάββας Αραπκιλής Αντιδήμαρχος, από το Δήμο Παλλήνης ο κος Μπαξεβάνης Δημήτριος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας.

Από το Δήμο Σαρωνικού δεν παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του κος Χαρίτος Μανώλης.

Εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Αττικής ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Παπαδομιχελάκης ενώ από τον ΟΑΣΑ δεν παραβρέθηκε η  εκπρόσωπος κα Θέμις Φούλια.

Η επιτροπή συζήτησε τα αιτήματα των σχολείων για κατά παρέκκλιση των χιλιομετρικών ορίων μεταφοράς μαθητών, όπου και ομόφωνα ενέκρινε την υλοποίησή τους.