Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών… Τα καταστήματα της Αρτέμιδας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και οι καταστηματάρχες  περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αρτέμιδος (ΣΕΒΕΑ) διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Βιτρίνας και Πρόσοψης Καταστήματος με τίτλο “Καλύτερη Εορταστική Βιτρίνα: Χριστούγεννα 2021” και το ArtemidaNews.gr στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία, προσφέροντας δώρα στους νικητές.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στα εμπορικά καταστήματα, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, τα οποία δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Στα πλαίσια αυτού του διαγωνισμού, καλούνται οι επαγγελματίες να στολίσουν τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα – χώρο τους, κάνοντας το πρώτο βήμα στην εκκίνηση της εορταστικής περιόδου.

Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας, το κοινό της Αρτέμιδας και όχι μόνο, θα αποφασίσουν και θα επιβραβεύσουν τις ομορφότερες προσπάθειες, σε μία ζωντανή αλληλεπίδραση που σκοπό έχει να ζωντανέψει και να ενθαρρύνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.

Σκοπός του διαγωνισμού

Μέσω του διαγωνισμού, επιδιώκεται η προβολή της τοπικής αγοράς και των νέων επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος.

Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι ο εορταστικός στολισμός θα συμβάλλει στη δημιουργία γιορτινής διάθεσης, θα δώσει χρώμα και ζωή στους δρόμους της πόλης μας, θα επιδράσει θετικά στους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές και θα ενισχύσει την αγοραστική κίνηση.

Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε;

Διαδικασία συμμετοχής

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλός!

  1. Στολίζεται χριστουγεννιάτικα το κατάστημά σας.
  2. Βγάζετε και επιλέγετε τις 3 πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.
  3. Τις στέλνετε στο info@sevea.gr από τώρα, μέχρι και 15 Δεκεμβρίου 2021.
  4. Στις 17 Δεκεμβρίου θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες στη σελίδα του ΣΕΒΕΑ στο Facebook και έως τις 7 Ιανουαρίου τα Like πέφτουν βροχή!
  5. Νικητές θα είναι οι 6 πρώτοι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like.

Στα καταστήματα που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα έχουν δοθεί αφίσες που θα αναφέρουν τη διαδικασία του διαγωνισμού και τον τρόπο που το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε αυτόν.

Ψηφίστε από 17 Δεκεμβρίου 2021 έως και 7 Ιανουαρίου 2022

Από τις 17 Δεκεμβρίου και αφού οι φωτογραφίες θα έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του ΣΕΒΕΑ στο Facebook, οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν την ωραιότερη στολισμένη βιτρίνα στο αναρτημένο άλμπουμ του καταστήματος, κάνοντας Like, διαδικασία που θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2022 στις 23:59.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό, όπως και δεν προσμετρηθεί κανένα επόμενο Like. Δεν θα υπολογισθούν στην καταμέτρηση άλλες επιλογές, όπως θλιμμένη ή θυμωμένη φατσούλα, ενώ αρνητικά ή προσβλητικά σχόλια για τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα διαγράφονται.

Νικητές

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Συνολικά θα βραβευτούν 6 συμμετέχοντες, αυτοί που θα έχουν τα περισσότερα Like.

  • 3 συμμετέχοντες από την κατηγορία Εμπορικών Καταστημάτων, και
  • 3 συμμετέχοντες από την κατηγορία των Καταστημάτων Εστίασης.

Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στην παραπάνω πρωτοβουλία, η οποία μακάρι να αποτελέσει έναν θεσμό από εδώ και στο εξής και κάθε χρόνο να συμμετέχουν όλο και περισσότερα καταστήματα.

Προσπαθούμε όλοι μαζί, καταστηματάρχες και πολίτες, βάζοντας μεράκι, ενθουσιασμό και φαντασία, να δημιουργήσουμε αυτήν την περίεργη περίοδο που διανύουμε όλοι, ένα εορταστικό κλίμα και να ζήσουμε, μικροί και μεγάλοι τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Δώρα θα δοθούν και στο κοινό που θα συμμετέχει στον διαγωνισμό και θα κάνει share τη διαδικασία (τα δώρα θα δοθούν με κλήρωση).