ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ArtemidaNews αποτελείται από μια ομάδας έμπειρων δημοσιογράφων και αρθρογράφων με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για την Αρτέμιδα και τα Σπάτα. Στόχος μας είναι η αντικειμενική, πλήρης, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Το ArtemidaNews είναι μέλος του E-media, με δημοσιογράφους καταχωρημένους στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και μέλη της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ).

Σκοπός είναι η ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά για ειδήσεις από την υπόλοιπη ειδησιογραφία, εντός και εκτός των συνόρων. Μέσω των άρθρων και του ρεπορτάζ μας στηρίζουμε την τοπική κοινωνία, την τοπική αγορά, τους εμπόρους και συντοπίτες μας, αναδεικνύοντας το έργο και τις παροχές τους.

Παράλληλα, βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή προκειμένου να επιβραβεύουμε τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Δημοτικής Αρχής αλλά και να προβάλλουμε ζητήματα που απαιτούν λύσεις, πράξεις, έργα…

Το ArtemidaNews διαθέτει πλέον και εφαρμογή για κινητά, ακολουθώντας την τάση της εποχής και τις επιταγές της, εξυπηρετώντας παράλληλα την δική μας ανάγκη για πιο άμεση ενημέρωση, αλλά και την ανάγκη των νέων ανθρώπων να έχουν την είδηση… στα χέρια τους!

Πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις και την ανάδειξη θεμάτων, αλλά και για την αποδοχή τυχόν παραπόνων, δεχόμαστε τα δικά σας e-mail στο info@artemidanews.gr.

Το team του ArtemidaNews σας ευχαριστεί για τη στήριξη, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη και σας υπόσχεται περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια…

Με εκτίμηση… ArtemidaNews!