Η μεγάλη μέρα έφτασε και σήμερα το απόγευμα θα απολαύσουμε μια Αρτέμιδα διαφορετική από τα συνηθισμένα. Σε πεζόδρομο θα μετατραπεί η Λεωφόρος Αρτέμιδος με απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος στην Αρτέμιδα θα γίνει απόψε, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 αλλά με μια γιορτή εντελώς ξεχωριστή !!!

Από τις 5, σήμερα το απόγευμα, έως και τις 9 το βράδυ, η Λεωφόρος Αρτέμιδος θα μετατραπεί σε έναν όμορφο πεζόδρομο, αφού θα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και από το ξενοδοχείο Seasabelle (πρώην Μέδουσα) μέχρι και την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Κοπελάκη) θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, με δρώμενα, στολισμένες βιτρίνες, κεράσματα, υπέροχη μουσική και πολλές πολλές εκπλήξεις και δράσεις !

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου «Ξενοφών» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρτέμιδος (ΣΕΒΕΑ), τους τοπικούς συλλόγους Κρητών, Ηπειρωτών, Πελοποννησίων, την Ομοσπονδία Συλλόγων αλλά και με εθελοντικούς φορείς θα μετατρέψουν την κεντρική αγορά της Αρτέμιδας σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό !!!

Από τις 7 η ώρα το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος θα μας χαρίσει όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάνοντας όλη τη διαδρομή του «πεζόδρομου» και θα καταλήξει στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, όπου γύρω στις 8 το βράδυ, παρουσία όλων μας, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για την εορταστική περίοδο 2019 – 2020 !

Θα είμαστε όλοι εκεί, στην πιο μεγάλη γιορτή των φετινών Χριστουγέννων ! Θα συνδυάσουμε διασκέδαση και ψώνια και θα υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα στην πόλη μας !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος έχουν τοποθετηθεί ενημερωτικά για να μην υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα κατά μήκος του δρόμου που θα πεζοδρομηθεί.

Αύριο, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, θα ζήσουμε ακόμα μια υπέροχη γιορτή στα Σπάτα, όπου θα ανάψουμε πάλι όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στην πλατεία Ξενοφώντος.