Μια πολύ μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στην κεντρική παραλία της Αρτέμιδος, στα πλαίσια του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» που διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Οι  Onirama και ο Μύρωνας Στρατής ξεσήκωσαν τους πάνω από 4000 πολίτες που βρέθηκαν εκεί ενώ μια σημαντική διαφορετική προσέγγιση ήταν η παρουσία στην σκηνή της Μανουέλλας Καγιοπούλου (φωτό) που έκανε την «μετάφραση» των στίχων στη νοηματική σε όλη την διάρκεια της συναυλίας και μάλιστα χορευτικά !!!

Στο κλίμα μας έβαλε με την μοναδική του μουσική ενέργεια ο Mr.Wolf (Δημήτρης Πυρινακης – φωτό) ενώ ο φωτισμός ήταν πραγματικά φαντασμαγορικός. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της υπέροχης παραλίας μας, χορηγία από την Athens Celebration Team.

Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά του Ιδρύματος «Παιδόπολη – Άγιος Ανδρέας» αφού τα έσοδα της βραδιάς από το Trolley Cafe Bar διατέθηκαν για καλό σκοπό, για τις κατασκηνωτικές ανάγκες 16  παιδιών του ιδρύματος.

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Ο.Π.Π&Π “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ” την επόμενη ημέρα, το οποίο αναφέρει :

«Η χθεσινή συναυλία στην Αρτέμιδα των ONIRAMA και ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ δικαίωσε την επιλογή μας για τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες και υπερέβη των προσδοκιών μας αφού συγκέντρωσε περί τα 4.000 άτομα .

Η συμμετοχή , ο παλμός , το τραγούδι και η χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων σηματοδοτούν την ανάγκη του κόσμου για ψυχαγωγία και διασκέδαση και εμάς την ικανοποίηση ότι οι στόχοι μας στέφονται με απόλυτη επιτυχία!»

Στην επιτυχημένη διοργάνωση συμμετείχαν :

  • ProShows Audio & Lighting, Audio & Visual Rental Services
  • Athens Celebration Team
  • 360 Entertainment
    Την οργάνωση παραγωγής είχε η Nfg.productions Niki Fousketaki

     

Το Artemida News ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Τριανταφύλλου για την παραχώρηση των υπέροχων φωτογραφιών (λήψη μέσω κινητού τηλεφώνου – όσες έχουν το λογότυπο Φωτογραφίζοντας).

Άρθρο : Μαριλένα Κωττάκη