Οι προτάσεις του ArtemidaNews για το φετινό καλοκαίρι συνεχίζονται! Οι κοντινές, ασφαλείς αποδράσεις είναι άλλωστε η φετινή τάση, λόγω κορονοϊού!

Αυτή τη φορά η πρότασή μας είναι το Oasis Hotel στο Καλό Νερό Μεσσηνίας! Πρόκειται για μια πραγματική όαση χαλάρωσης και ηρεμίας στην Πελοπόννησο, μόλις 2.5 ώρες από την Αθήνα!

Το ξενοδοχείο Όασις βρίσκεται μόλις 15μ. μακριά από την παραλία και προσφέρει μια πισίνα με θαλασσινό νερό. Καλύπτει μία έκταση 7 στρεμμάτων και διαθέτει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες του Oasis Hotel περιλαμβάνουν μια μικρή κουζίνα με παροχές μαγειρικής, ψυγείο και καφετιέρα. Έχουν τραπεζαρία και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια.

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στη φωτεινή τραπεζαρία. Το μπαρ προσφέρει καφέδες και ποτά μέχρι αργά το βράδυ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επιλογές ευεξίας, όπως υδρομασάζ, ενώ οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά.

Σε μικρή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε το Ναό του Απόλλωνα, τους καταρράκτες της Νέδας και τον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

OASIS Hotel
Παραλία Καλού Νερού, Κυπαρισσία
Τηλ: 27610 72561
Email: info@hotel-oasis.gr