Στα γραφεία του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ», δόθηκαν οι πληροφορίες για την Λευκή Νύχτα που θα πραγματοποιηθεί στην Αρτέμιδα την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη βραδιά έδωσαν η πρόεδρος του ΣΕΒΕΑ Μυρτώ Βαρβιτσιώτη, ο Νίκος Γρέντζελος αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Παναγιώτης Λάμπρου πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» και η Ιωάννα Μακρυστάθη υπεύθυνη επικοινωνίας του ΣΕΒΕΑ.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο παλαιό τέρμα αλλά και για τις μεγάλες εκπλήξεις που περιμένουν όλους όσους βρεθούν την Παρασκευή στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε ότι ο κόσμος πρέπει να κρατά τις αποδείξεις από τις αγορές του στα τοπικά καταστήματα, καθώς αυτές θα μετατραπούν σε λαχνούς για μεγάλες κληρώσεις.

Το σύνθημα της βραδιάς θα είναι “Θα διασκεδάσουμε ψωνίζοντας ή θα ψωνίζουμε διασκεδάζοντας”, ενώ στόχος είναι τόσο η στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης, όσο όμως και η ικανοποίηση των καταναλωτών, που όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, αξίζουν το “ευχαριστώ” των επιχειρηματιών για τη στήριξη.