Λαμπερή ήταν η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου χθες στην Αρτέμιδα.

Η Λεωφόρος Αρτέμιδος μετατράπηκε σε «πεζόδρομο» και σε όλο το μήκος της κεντρικής αγοράς της πόλης υπήρχαν πολλά και διαφορετικά δρώμενα.

Στην είσοδο της Λεωφόρου Αρτέμιδος υποδεχόντουσαν τον κόσμο ένας χιονάνθρωπος και ένας τάρανδος, δίνοντας εξ αρχής την αίσθηση για το τι θα ακολουθήσει.

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο του αλλά και το ταχυδρομείο για να γράψουν το γράμμα τους οι μικροί επισκέπτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Face painting, graffiti, κεράσματα, η τεράστια χιονόμπαλα, το Καρουζέλ… Μοναδικό σκηνικό που παρέπεμπε σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό !

Η διαδρομή από την αρχή της έως το τέλος, εκεί όπου είχε στηθεί η εξέδρα και το Δέντρο της Πόλης ήταν μοναδική για μικρούς και μεγάλους.

Η υπέροχη γιορτή κορυφώθηκε όταν περίπου στις 8 το απόγευμα, στο stage ανέβηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και παρέα με ένα ξωτικό, ένα «μυστήριο φωτεινό πλάσμα» και τον Δήμαρχο, Δημήτρη Μάρκου, δόθηκε το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Δέντρου και να φωτιστεί ο ουρανός με μαγικά πυροτεχνήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό που έγινε χθες στην Αρτέμιδα δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες άτομα, μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η συνεργασία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος με τον Σύλλογο Επαγγελματιών (ΣΕΒΕΑ) είχαν αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε ότι αυτή ήταν η αρχή ενός θεσμού για τη Αρτέμιδα.

Σήμερα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα Σπάτα, στην πλατεία Ξενοφώντος, στις 5 το απόγευμα !