Ο παιδότοπος Happy Twins βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Πικερμίου και έχει γίνει ήδη αγαπημένο στέκι για όλη την οικογένεια.

Ατελείωτο παιχνίδι για τα παιδιά, σε έναν χώρο ασφαλή και χαλάρωση με καφεδάκι και κουβεντούλα σε έναν καλαίσθητο χώρο για τους γονείς.

Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα Πανδή είναι μητέρα τριών παιδιών και έτσι έχει βάλει όλη της την αγάπη και το μεράκι της για την δημιουργία ενός πολύ προσεγμένου και ασφαλή χώρου.

Η κυρίως κατασκευή που υπάρχει στον χώρο, πιστοποιημένη από τον ELOT, προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων όπως ο καταρράκτης με τις μπάλες, το μίνι τραμπολίνο, η αναρρίχηση στο ηφαίστειο, τσουλήθρα με πισινόμπαλα και πολλά άλλα.

Την επίβλεψη των παιδιών στο παιχνίδι τους, αναλαμβάνουν έμπειροι παιδαγωγοί, ώστε να μπορούν και οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ τους ή κάποιο σνακ, όλα σε προσιτές τιμές και να χαλαρώσουν.

Φυσικά από το Happy Twins δεν λείπει η διοργάνωση παιδικών πάρτυ. Επικοινωνήστε για να μάθετε τις μοναδικές προσφορές για την κάθε σας εκδήλωση.

Στη λεωφόρο Μαραθώνος 27 στο εμπορικό κέντρο Πικερμίου (στον παλιό Μαρινόπουλο, δίπλα στην Εθνική τράπεζα) θα βρείτε τον παιδότοπο Happy Twins.

Είναι ανοικτός από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 6039151

Email : info@happytwins.gr