Η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος σημείωσε για ακόμα μια φορά εξαιρετικές εμφανίσεις, στις δύο εκδηλώσεις του Δήμου το περασμένο Σαββατοκύριακο για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων των δύο πόλεων.

Στην Αρτέμιδα, το Σάββατο, ξεκίνησαν από την «είσοδο» της «πεζοδρομημένης» Λεωφόρου Αρτέμιδος γύρω στις 19.20 και έκαναν όλη την διαδρομή χαρίζοντας όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, όπου ανέβηκαν στην εξέδρα και συνόδευσαν μουσικά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Στα Σπάτα, την Κυριακή, περπάτησαν στην πλατεία Ξενοφώντος πάλι παίζοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και λίγη ώρα μετά, συνόδευσαν και πάλι μουσικά το άναμμα του Δέντρου για τα Χριστούγεννα του 2019.

Υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου, Ειρήνης Φωτεινάκη και με τη συνοδεία τόσο του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού, κυρίου Γκέλια Δονάτου, όσο και με τον νέο υπεύθυνο για τη μπάντα, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοφώντα, κύριου Μπαϊρακτάρη Γιώργου.

Μια υπέροχη ομάδα όλων των ηλικιών είναι οι μουσικοί που αποτελούν τη Φιλαρμονική των πόλεων μας και σε κάθε τους εμφάνιση καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα !

 

stamataki