Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά Γαλιλαίας Σπάτων 2019

0
524

Η Ομάδα Εθελοντών της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2018 από τις 10:00 π.μ. (μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας) μέχρι τις 6:00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά – Bazaar με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την προβολή του έργου της.

Η Δωροαγορά θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» στα Σπάτα Αττικής, Αγ. Δημητρίου 23, εντός του προαυλίου του Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο απέναντι από τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Ο απολογισμός της περσινής Δωροαγοράς ήταν ιδιαίτερα θετικός, καθώς εκτός από την όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, την επικοινωνία και την ενημέρωση περισσότερων από 3000 επισκεπτών για το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», τα έσοδά της ήταν ικανά ώστε να καλύψουν τη λειτουργία του Ξενώνα για περισσότερο από ένα μήνα.

Η εκδήλωση εκτός από είδη σπιτιού, βιβλία, τρόφιμα και ποτά, κοσμήματα, γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ και καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, περιλαμβάνει, επίσης, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και τον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, χορωδίες, κεράσματα, διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής και πολλές εκπλήξεις!

Για προσφορές σε Χορηγίες – Διάθεση λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά – Δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6635955.

bestseller


Δείτε πρώτοι τα νέα στο Google Newscoavacafe
graffitykey
vivliopoleio