Χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποκλειστικές για το Artemida News,  θα περιλαμβάνει ποικιλία δράσεων και εκδηλώσεων.

Άναμμα Δέντρου

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, στην Αρτέμιδα θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως και κατά μήκος του εμπορικού δρόμου του Δήμου Αρτέμιδας, τη Λεωφόρο Αρτέμιδος,  με  αφετηρία  την  πλατεία  «Παλαιά  Μέδουσα»  θα υπάρχει ένα  σύνολο  δράσεων, θεαμάτων και ατραξιόν που θα κάνουν την εκδήλωση μοναδική και αξέχαστη.

stamataki

Δράσεις

Carousel, Χιονόμπαλα, φουσκωτά Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, το έλκηθρο του Αι Βασίλη, το ταχυδρομείο του Αι Βασίλη, κεράσματα για μικρούς και μεγάλους με Popcorn, μαλλί της γριάς και κινούμενο bar καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλής αισθητικής με Dj συνθέτουν ένα σύνολο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Τρενάκι

Στο Χριστουγεννιάτικο χωρίο θα υπάρχει και τρενάκι, το οποίο θα αποτελέσει μια πολύ όμορφη εμπειρία για τα παιδιά με ήχους και καμπανάκια, με μουσική και ένα ξωτικό που θα αφηγείται τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες και θα παίζει με τα παιδιά στην αφετηρία και κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Σύντομα θα ενημερώσουμε για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας αλλά και την διαδρομή που θα πραγματοποιεί το τρενάκι.

Εργαστήρια και άλλα…

Χριστουγεννιάτικα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια θα υπάρχουν στην Αρτέμιδα όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αλλά για να πάρουμε μια ιδέα… τα Καλλιτεχνικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του Οργανισμού (Λ. Βραυρώνος) και κάποια από αυτά είναι το «Εργαστήριο κατασκευής στολιδιών από πήλινα γλαστράκια», το «Εργαστήριο  Ζαχαροπλαστικής»  που  θα  στολίσουμε  μπισκότα  με  τον  πιο χριστουγεννιάτικο τρόπο.

Θα πραγματοποιηθούν ακόμη Χριστουγεννιάτικη  Θεατρική  Παράσταση  με  πολύ  μουσική  και  τραγούδι, ψάρεμα  Χριστουγεννιάτικων  στολιδιών, τοξοβολία με βέλη από αφρώδες υλικό, παιχνίδι Λέιζερ, Photobooth με greenscreen για φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, Face Painting με λαμπερά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων, μπαλονοκατασκευές και άλλες εκπλήξεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο ενημερωτικό site της Πόλης, για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι… Έγκαιρα και έγκυρα !

Καλές γιορτές !

Τι ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα στα Σπάτα – Εκδηλώσεις και δρώμενα