Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, οργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά τους επιτυχημένους Αγώνες Μικρών Παιδιών.

Οι εν λόγω αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο διεξαγωγής του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

stamataki

Παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών θα τρέξουν πάνω στη Μαραθώνια διαδρομή 200 και 500 μέτρα αντίστοιχα σε δύο αγώνες ψυχαγωγικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα τιμώντας αυτόν τον ιστορικό θεσμό.

Τους μικρούς μας Μαραθωνοδρόμους θα εμψυχώνει η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Δήμου Σπάτων  –  Αρτέμιδος.

Μετά τη λήξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί απονομή αυθεντικών μεταλλίων του Μαραθωνίου από τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου, καθώς και Αναμνηστικά Διπλώματα.

Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε όλοι μαζί με το πιο δυνατό και θερμό χειροκρότημά μας την έλευση των πρώτων Μαραθωνοδρόμων στο 24ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Μαραθώνος (ταβέρνα Μοναξιά).

Ημερομηνία Διεξαγωγής : Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Χώρος διεξαγωγής : πάνω στην κλασική Μαραθώνια διαδρομή

Ώρα προσέλευσης : 08:30π.μ

Ώρα έναρξης : 09:30π.μ

Ώρα λήξης : 09:35π.μ

Για να συμμετέχουν οι μικροί μας δρομείς στον αγώνα θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση (δείτε φωτό) και να την προσκομίσουν μέχρι 1 Νοεμβρίου 2019 στο δημοτικό γυμναστήριο Αρτέμιδος (Ανθέων 21).

Μπορείτε να τυπώσετε την αίτηση και να την πάτε στο γυμναστήριο ή να την προμηθευτείτε από το γυμναστήριο.

Μέσω του αθλητικού οργανισμού έχουν μοιραστεί αιτήσεις στα δημοτικά σχολεία των Σπάτων και της Αρτέμιδος, οι οποίες ήδη έχουν αρχίσει να δίνονται στα παιδιά.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που δεν πρέπει να λείψει κανείς !!!