Περίπου 25 μαθητές του 1ου Δημοτικού Σπάτων δεν έχουν τα μέσα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, υπογραμμίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου.

Μέσω των social media, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να διαθέσει προσωρινά κάποιο tablet ή laptop, να επικοινωνήσει μαζί του.

stamataki

Αναλυτικά στη σχετική ανάρτηση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σπάτων αναφέρει:

«Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, μια πρωτόγνωρη περίοδος για την εκπαίδευση έχει ξεκινήσει, με άξονα την σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Ο νέος τρόπος εκπαίδευσης προϋποθέτει την ύπαρξη τεχνολογικών μέσων σε κάθε οικογένεια, σε κάθε μαθητή.

Δυστυχώς, όμως, στο σχολείο μας υπάρχουν 25 περίπου μαθητές, που δεν έχουν τον τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων, και δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησής τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν την τάξη τους.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για τα εξής:

  1. Εάν κάποιος από εσάς έχει κάποιο ηλεκτρονικό μέσο (tablet, laptop) το οποίο δεν το χρησιμοποιεί ή δεν το χρειάζεστε, θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση για κάποιον μαθητή να του το δανείζετε.
  2. Εάν κάποιος γνωρίζει τρόπο πρόσβασης σε εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών για προσπάθεια χορηγίας, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας ενημερώσει.

E-mail Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων: sillogos.protodimotikospata@yahoo.com »